نشست کمیته علمی همایش توسعه پایدار استان کرمانشاه - صفحه نخست

نشست کمیته علمی همایش توسعه پایدار استان کرمانشاه

بسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی، اولین جلسه کمیته علمی همایش ملی "توسعه پایدار استان کرمانشاه: فرصت­ ها، چالش­ ها و چشم­ انداز"، با حضور دبیر علمی همایش، دکتر سید محمد باقر نجفی، ریاست دانشکده و دبیر اجرایی همایش دکتر فرهاد دانش ­نیا و سایر اعضای کمیته علمی عصر روز چهارشنبه 23 خرداد 1397 در سالن تدبیر دانشکده برگزار شد. در این نشست که با موضوع "بررسی و اصلاح محورهای همایش ملی توسعه پایدار" برگزار گردید. دکتر سید محمد باقر نجفی بیان کردند: رایزنی ­های بعمل آمده برای چاپ مقالات برگزیده همایش در فصلنامه­ های علمی پژوهشی به نتیجه رسیده است و انشاالله  بتوانیم مقالات برگزیده همایش را در فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد سیاسی منتشر کنیم و در ادامه با بیان این امر که تعداد اعضای کمیته علمی باید افزایش یابد خاطر نشان کردند، این افراد باید از بین اعضای هیئت علمی دانشکده­ های مختلف انتخاب شوند که بیشترین پژوهش­ ها را در زمینه مطالعات توسعه استان  کرمانشاه دارا هستند.

همچنین در ادامه، دکتر دانش­ نیا بیان داشتند با توجه به این­ امر که در کرمانشاه مسئله اصلی بیکاری و بحث اشتغال پایدار است، سعی شده محورهای همایش بیشتر حول این امر مهم باشد و همچنین؛ محورهای همایش نیز بر اساس سه بحث اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست که از شاخص­ های اصلی توسعه پایدار است انتخاب شده­ اند.

دکتر نادری با بیان این امر که  این همایش در واقع تلنگری برای توجه به کرمانشاه و مسائل مربوط به آن است، بیان نمودند بحث توسعه یک بحث چند وجهی است و باید از جوانب مختلف به آن توجه نمود.

در ادامه بحث دکتر دل انگیزان پیشنهاد کردند که کارگاه ­ها و پنل­ های مختلفی برای همایش تعریف کنیم که مورد تأیید دبیر علمی و  اعضای کمیته  قرار گرفت.

دکتر احمدیان در ادامه به 17 شاخص­ توسعه پایدار سازمان ملل، جوامع پایدار، تولید و مصرف مسئولانه، اقدامات مربوط به آب و هوا، عدالت و ... اشاره کردند  و نظر اکثریت اعضای کمیته بر این اساس قرار گرفت که محورهای همایش به صورت محورهای اصلی و زیرمحورها تعریف شود.

در پایان دکتر دانش­ نیا از تمامی اعضای کمیته برای حضور در جلسه تشکر کردند و اعضای کمیته را به صرف افطاری دعوت نمودند.