نشست تخصصی همایش توسعه پایدار استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی، نشستی با موضوع همایش توسعه پایدار استان کرمانشاه، با بررسی نقش و اهمیت توسعه در استان کرمانشاه با حضور دکتر دانش­نیا دبیر اجرایی، دکتر نجفی دبیر علمی، دکتر قلی­پور معاون اجرایی، دکتر محمدی­فر، دکتر جمشیدی، آقای مهندس سبزه­ای عضو کمیته اجرایی و خانم بهور به­ عنوان مسئول دبیرخانه همایش در روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه 1397 در دانشکده علوم اجتماعی برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر دانش­نیا رییس دانشکده علوم اجتماعی و دبیر اجرایی همایش، ضمن اشاره به همایش کرمانشاه و زندگی شهری و قدردانی از همکاری اعضا در برگزاری همایش، در ادامه بیان داشتند؛ همایش توسعه پایدار نیز در راستای همایش کرمانشاه و حیات شهری است با این توضیح که؛ در این همایش، محورهای مطالعات اقتصادی، مباحث نهادی-سازمانی و محیط زیست بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه، برگزاری چندین پیش ­همایش برای شناخت بیشتر قابلیت­ها و ظرفیت­های استان را قبل از همایش اصلی در دستور کار کمیته اجرایی قرار دادند و دکتر قلی­پور؛ مسئولیت برگزاری و دعوت از شخصیت­های برجسته در زمینه توسعه پایدار بر عهده گرفتند. دکتر محمدی ­فر عضو کمیته اجرایی همایش، با بیان وظایف هریک از اعضای کمیته، به نقش و اهمیت مشارکت و همکاری دیگر سازمان­ها با دانشگاه در برگزاری همایش تأکید داشتند.